Back to All Events

Ke 24.4. MiB Morning Club: Sisters in Business - parempiin tuloksiin yhteispelillä

Teknisesti ottaen Hanne Kettunen ja Laura Satamo ovat toistensa kilpailijoita. Kumpikin kirjoittaa humoristista mutta syvällistä perheblogia, juontaa podcastia ja hauskuuttaa yleisöään Instagramissa. Silti, tai ehkä sen takia, Laura ja Hanne pitävät tiukasti toistensa puolia ja auttavat toista menestymään. Yhdessä juonitaan tarjousten sopivia summia, parasta kulmaa uuteen postaukseen ja toimivinta kuvaa Instaan. Sparrauksesta ja solidaarisuudesta on ollut kummallekin mitattavaa hyötyä. Puheenvuorossaan naiset kertovat, kuinka kilpailtu somebusinesskin voi paremmin kun ajaa samalla myös vähän siskon etuja.

Hanne Kettunen kirjoittaa suosittua Valeäiti-blogia ja toimii päivätyökseen konsulttiyhtiö Avanto Venturesin operatiivisena johtajana. Laura Satamo on Turun, oman elämänsä ja sisältöjen kuningatar, joka valloittaa media-alaa vuoden perheblogiksikin valittu Mamma Rimpuilee -blogi käyntikorttinaan.

Tilaisuuteen mahtuu 15 äitiä lapsineen sekä 10 äitiä, jotka saapuvat yksin.

Aika: 24.4. klo 10.30-12
Paikka: Ilmoitetaan Lyyti-kutsussa
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse keskiviikkona 17.4. klo 10.