Back to All Events

To 25.4. MiB mingle: MiB-äitien språkbad

Huhtikuussa kielikylvetään ulkona Onkilahden laivapuistossa! Vaihdamme kuulumisia ja suunnittelemme tulevaa. Ajatuksena on laajentaa kielikylpytoimintaamme mingleistä muihinkin tapahtumakonsepteihin ja ideoita kiinnostavista kohteista otetaan edelleen mielellään vastaan. Tapahtuma sopii kaikille, jotka haluavat harjoittaa ruotsin kielen taitoaan rennossa ilmapiirissä ilman suorituspaineita. Kokoonnutaan ison laivan läheisyydessä. Tervetuloa mukaan!

I april språkbadar vi ute i Metvikens skeppsparken! Vi diskuterar om aktuella händelser och planerar fortsättningen. Tanken är att MiB ska börja organisera även vanliga evenemang på svenska och vi tar fortfarande gärna emot ideer om intressanta platser att besöka. Mötet passar alla som vill öva på sina språkkunskaper. Vi ska träffas nära det större skeppet.  Välkommen med!

Aika: Torstai 25.4. klo 17–18
Paikka: Laivapuisto, Järvikatu 7, 65100 Vaasa
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!