Back to All Events

To 25.4.2019 MiB Extra: Syömisen psykologia lapsiperheessä

Kuulostaako tutulta: 
”et saa jälkiruokaa ennen kuin olet syönyt salaattisi”,
”syöt vielä 4 lusikallista”,
”nyt me perutaan karkkipäivä”,
”älä pyöri siinä pöydässä” ja
”onpa mulla paksut reidet ja läski maha”

Tule Syömisen psykologia lapsiperheessä -luennolle kuuntelemaan ravitsemusvalmentaja (FAF NC) Noora Revon mietteitä siitä, millaisia vaikutuksia lapsuudenaikaisilla syömiseen liittyvillä kokemuksilla voi olla esimerkiksi aikuisuuden tunnesyömiseen, paino-ongelmiin ja elämänhallinnan haasteisiin. Luennolla pohditaan myös kuinka karikoilta voidaan välttyä ja saadaan vinkkejä esimerkiksi lapsiperheen ruokasisustuksen toteutukseen.

Tervetuloa!

Paikka: Kouvola, tarkempi tieto Lyyti-kutsussa.
Hinta: maksuton
Lapset: Tervetulleita

Mukaan mahtuu 10 äitiä jotka saapuvat yksin ja 3 äitiä lapsen kanssa.
Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse keskiviikkona 10.4. klo 10. Kutsussa myös linkki luennoitsijan esikyselyyn, johon toivotaan kaikkien vastaavan. Jokaisella on nyt siis mahdollisuus vaikuttaa luennon sisältöön.