Back to All Events

26.4 MiB goes: Meyer Turku

Haluatko kurkistaa Meyer Turun telakan porttien sisäpuolelle ja nähdä millaista bisnestä laivanrakennus on? Menikö lokakuinen vierailu sivu suun? Ei hätää, nyt saat uuden mahdollisuuden!

MiBin ainutlaatuisella vierailulla tutustumme Meyer Turkuun yrityksenä ja pääsemme kurkistamaan ajankohtaisten laivaprojektien maailmaan telakkakierroksella viestintäpäällikkö Tapani Myllyn johdolla. Lisäksi käyttöönoton päällikkö Laura Klami kertoo meille millaista työskentely miesvaltaisella telakalla on, ja miten uran ja perheen yhteensovittaminen onnistuu. Tarjolla kahvia ja pientä suolaista.

Telakkaan ja työn alla oleviin laivoihin ei pääse ihan noin vain tutustumaan, eli tätä tilaisuutta ei kannata missata! Huomioithan, että telakkakierroksella on luvassa jonkin verran kävelyä. Turvallisuussyistä tälle vierailulle ei voi ottaa mukaan lapsia.

Paikka: Telakkakatu 1, rakennus P32/P39

Hinta: Maksuton

Lapset: Turvallisuussyistä tapahtuma on poikkeuksellisesti vain äideille eikä mukaan voi ottaa edes sylilapsia.

Mukaan mahtuu 20 äitiä. Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse perjantaina 12.4 klo 10. Huomioithan, että turvallisuussyistä nimilista osallistujista toimitetaan telakalle heti ilmoittautumisajan päätyttyä 18.4 klo 17, eikä muutoksia osallistujiin voida enää sen jälkeen tehdä.