Back to All Events

La 27.4. MiB goes Vireus

Pömpöttääkö vatsan seutu? Kyseessä saattaa olla suorien vatsalihasten erkaantuma, joka vaikuttaa häiritsevästi voimansiirtoon rintakehän, lantion ja lanneselän välillä. Lantiopohjan ja vatsalihasten toimintahäiriöt voivat heikentää vatsalihasten voimantuottoa ja fasciaalista tukea.

Minna Tynkkynen käy tapahtumassa läpi teoriassa ja käytännössä harjoittelun periaatteet, jotka soveltuvat erkaantuma-asiakkaalle. Tunnilla demotaan ultraääni-laitteen avulla, miten aktivoida ja harjoittaa oikein keskivartalon tukilihaksia (poikittaista vatsalihasta, vinoja vatsalihaksia, lantionpohjan lihaksia). Tapahtumassa käydään myös läpi mitä naisen keho kokee raskaana ollessa ja millaisia asioita pitää ottaa huomioon synnytyksen jälkeen. Lisäksi käymme läpi yleisiä asioita naisen lantionpohjasta ja sen treenaamisesta.

Aika: 27.4. klo 10.00-12.00
Paikka: Ilmoitetaan Lyyti-kutsussa
Hinta: maksuton (lapsiparkki 5 EUR per lapsi, maksu paikanpäällä)
Lapset: Vähintään kaksivuotiaat lapset tervetulleita leikkimään Velmumesta-lapsiparkissa äitien treenitapahtuman ajan (velmumesta.fi)

Mukaan mahtuu 30 äitiä. Lapsiparkkiin osallistuvien lasten iät on ilmoitettava ennakkoon Lyyti-ilmoittautumisen yhteydessä, jotta lapsiparkin hoitajamäärä osataan mitoittaa oikein.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse lauantaina 20.4. klo 10.

Earlier Event: April 26
26.4 MiB goes: Meyer Turku
Later Event: April 29
MiB Recruiting Coffee