Back to All Events

Ma 29.4.2019 MiB goes: Svenska teatern, Chess på svenska -musikaali

Tervetuloa nauttimaan musikaalista, jota on kuvattu vuoden musiikkitapahtumaksi, årets största musikalhändelse! Rohkeasti ruotsiksi - koulukielestä käyttökieleksi perhevapailla -projektin myötä MiBiläiset saavat mahdollisuuden päästä nauttimaan teatteri-illasta mitä parhaimmassa seurassa. Chess på svenska on musikaali, joka on nähtävä! Tämä on hieno mahdollisuus päästä nauttimaan ruotsinkielisestä kulttuurista, ja tauolla voi treenailla omaa kielitaitoa, tasosta riippumatta.

Ilmoittaudu pian mukaan, paikkoja on rajoitetusti! Ilmoittautua voi Lyytissä 28.3. klo 10 saapuvan ilmoittautumislinkin kautta ja ilmoittautuminen päättyy 11.4.

Lipun hinta esitykseen on 30 € /kpl sisältäen palvelumaksut ja transaktiokulut. Lippu maksetaan Lyytissä ilmoittautumisen yhteydessä. Mikäli et pääse paikalle, emme valitettavasti voi palauttaa rahojasi takaisin. Voit kuitenkin antaa lipun toiselle MiBin jäsenelle jos et pääsekään paikalle.

Ennen näytöstä minglaillaan Svenskanin Amos-lämpiössä. Minglailu alkaa klo 17.00 ja teatteriesitys klo 18.00. Mahdollinen tarjoilu minglailun yhteydessä hoidetaan omakustanteisesti.

Aika: 29.4. klo 18:00, esityksen kesto 2 h 40 min sisältäen tauon. Mingle klo 17:00 alkaen. Olethan paikalla viimeistään klo 17:45, jotta saat lippusi.
Paikka: Ilmoitetaan Lyyti-kutsussa
Hinta: 30 €
Lapset: Tällä kertaa vietämme iltaa aikuisten kesken

Lue lisää musikaalista: https://svenskateatern.fi/sv/repertoar/chess/

Earlier Event: April 29
MiB Recruiting Coffee