Back to All Events

MiB Recruiting Coffee

Haluatko parantaa äitien asemaa työelämässä ja yhteiskunnassa? Haluatko helpottaa työn ja perheen yhdistämistä? Haluatko olla mukana luomassa perheenäideille uusia mahdollisuuksia oman ammatillisen osaamisen, työelämätaitojen ja hyvinvoinnin kehittämiseen sekä verkostoitumiseen erilaisten tapahtumien kautta?

Jos haluat, niin ryhdy MiBin aktiiviksi!
Tule tutustumaan MiBin toimintaan ja kuulemaan, että mitäpä se aktiivin homma oikein on ja mitäpä me aktiivit oikein tehdään!

MiBin aktiivina sinulla on hienot mahdollisuudet verkostoitua ja kehittää sitä omaa osaamista. MiB tarjoaa monipuolisesti kiinnostavia tehtäviä tapahtumajärjestämisestä yrityssuhdetoimintaan ja viestinnästä edunvalvontaan. Tämä vapaaehtoistyö kannattaa, se antaa paljon enemmän kuin ottaa!

Tervetuloa, tapahtuma on kaikille avoin! Lapset ovat myös tervetulleita! :)

Paikka: Repolaisen taukopaikka, kauppakeskus Revontuli
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!