Back to All Events

3.4.2019 MiB goes Kivat: Vastuullisia vaatteita perheen pienimmille

Haluatko kuulla, miten tamperelaisella Kivatilla valmistetaan vastuullisesti pipot ja villahaalarit? Entä mistä koko yritys sai alkunsa? Tähän on nyt mahdollisuus, kun saamme vierailla Kivatin tehtaassa ja kuulla Katri Halmeen – uraäidin, yrittäjän toisessa sukupolvessa – kertomusta yrityksen toimintatavoista ja filosofiasta. Lisäksi pääsemme tekemään ostoksia tehtaanmyymälään.

Kivat-tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa, ja ennen sesonkia käytetään myös virolaista alihankkijaa. Kivat-tuotteet eivät sisällä lapsille haitallisia väriaineita tai kemikaaleja, ja materiaalien turvallisuuden varmistamiseksi  käytetään ainoastaan eurooppalaisia langan toimittajia. Tervetuloa mukaan tutustumaan tähän vastuulliseen lastenvaatemerkkiin!

Paikka: Tampere
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Tilaisuuteen mahtuu 10 äitiä lapsineen ja 5 äitiä ilman lasta.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse keskiviikkona 27.3. klo 10.