Back to All Events

3.4.2019 MiB Mingle: Huhtikuun kuukausitreffit - opiskelun ja perheen yhteensovittamisesta

Huhtikuun kuukausitreffeillä puhutaan opintojen, perheen ja työn yhteensovittamisesta. Oletko opiskellut pikkulapsiaikana, teitkö samalla töitä, kenties pitänyt opintovapaata vai olitko samaan aikaan lasten kanssa kotona? Onko opinnot vasta suunnitelmissa?

 Tervetuloa aloittelemaan huhtikuuta kuukausitreffeillä lounaan merkeissä ja virittämään keskustelua aiheesta. Tarkoitus on kuitenkin tutustua myös muihin, joten keskustelu aiheen vierestä on sallittua. Voit saapua paikalle joustavasti ja tulla joko piipahtamaan tai viipyä pidemmän aikaa. Toivotamme tervetulleeksi mukaan kaikki äidit sellaisina kuin ovat: väsyneinä, pirteinä, innostuneina, hajamielisinä ja lapsen kanssa tai ilman lasta.

 Tilaisuus on avoin kaikille MiBin jäsenille ja jäsenyydestä kiinnostuneille, joten vielä ei tarvitse olla varsinainen jäsen.

Paikka: Bistro Julienne, Scandic Hotels Eerikinkatu 4, 20100 Turku

Hinta: Omakustanteinen lounas

Lapset: Tervetulleita! Scandic Juliassa on leikkipaikka lapsille

Facebook event: https://www.facebook.com/events/566700237163391/