Back to All Events

Ke 3.4. MiB goes: Svenska arbetarinstitutet, Arbis

Arbiksen henkilökunta toivottaa meidät lämpimästi tervetulleiksi tutustumaan Helsingin ruotsinkielisen työväenopiston toimintaan ja kurssitarjontaan. Arbiksen henkilökunnan järjestämän esitelmän jälkeen on mahdollisuus minglailla Arbiksen kahvilassa. Nu har vi en fin möjlighet att lära oss något nytt och öva svenska samtidigt!

Tule rohkeasti mukaan, rohkeasti ruotsiksi -porukassa kynnys on matala. Aivan kaikki, ruotsin taitotasostaan riippumatta, ovat tervetulleita ja tämä on vielä hauskaa! Vauvat ja lapset ovat myös lämpimästi tervetulleita, alla små MiBbare är också varmt välkomna. Hoppas vi ses!

#rohkeastiruotsiksi #svenskakulturfonden #hallå #mothersinbusinesshelsinki

Aika: 3.4. klo 14:00-15:30
Paikka: Ilmoitetaan Lyyti-kutsussa
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse keskiviikkona 27.3. klo 10.