Back to All Events

Ke 3.4.2019 MiB After work: Elämäntavan ilmastoratkaisut - tekoja ilmastonmuutoksen torjumiseksi

MiB Lab -hanke Lastemme tulevaisuus panostaa ja kannustaa positiivisiin ilmastotekoihin. Hanke keskittyy sekä lapsiperheiden ympäristötietoisuuden edistämiseen että uraäitien ammatillisen ympäristöosaamisen kasvattamiseen. Hanke on määräaikainen ja toteutetaan ajalla 1.1. - 30.6.2019.

Hankkeen innoittamana järjestämme workshop-tyylisen keskustelun ilmastoteoista. Pohdimme konkreettisia toimia, joilla vaikutamme lastemme tulevaisuuteen. Mitä ilmastonmuutoksen pysäyttäminen meiltä oikeasti vaatii? Keskustelun ennakkotehtävänä voi halutessaan tehdä Sitran elämäntapatestin  https://elamantapatesti.sitra.fi/

Keskustelun alustaa Meri Elonheimo, MMM, ympäristökasvattaja ja -kouluttaja sekä kolmen lapsen äiti.

Aika: Ke 3.4.2019 klo 17–18.30

Paikka: Ilmoitetaan Lyyti-kutsussa

Hinta: Maksuton

Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 20 äitiä lapsineen.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse ke 20.3. klo 10.