Back to All Events

4.4.2019 MiB After work: Bossladies - Etäjohtaminen

Työskenteletkö hajautetussa tiimissä, jossa työkaverisi saattavat olla jopa toisella puolella maailmaa? Oletko työsi puolesta liikkeellä paljon ja hoidat töitäsi milloin kahvilasta tai junasta? Istutko avokonttorin sijaan kotona oman työpöydän ääressä?

Hajautetusti toimiva tiimi voi olla yhtä tehokas ja tuloksellinen kuin samassa toimistossa työskentelevä tiimikin. Tärkeää on ymmärtää hajautetun tiimityön kompastuskivet ja mistä mahdolliset haasteet johtuvat, jotta niitä voidaan ennalta ehkäistä tai puuttua ajoissa. Olitpa vastuussa hajautetun tiimin johtamisesta tai vain sen jäsen, tässä koulutuksessa saat eväitä hyvään etäjohtamiseen, työskentelyyn hajautetussa tiimissä, yhteisöllisyyden ylläpitämiseen ja yhteistyön kehittämiseen tiimissä.

Etäjohtamisen valmentaja Sanna-Riikka Valtonen, Timanttia Consulting Oy:stä on kerryttänyt yli 10 vuoden kokemuksen etäjohtamisesta sekä vuorotyön johtamisesta vähittäiskaupan parissa pitkien välimatkojen Pohjois-Suomessa. Vuoden alusta hän on siirtynyt työskentelemään kansainvälisesti hajautettuun tiimiin tehden etätöitä kotitoimistosta. Sanna-Riikka on valmentanut useita vuosia esimiehiä mm. johtajuus- ja vuorovaikutustaidoissa. Työssään hän vastaa nykyisin koko Suomen kattavan yrittäjäverkoston myynti- ja johtamistaitojen valmentamisesta.

Paikka: Radisson Blu Marina Palace Hotel, Linnankatu 32, 20100 Turku

Hinta: Maksuton

Lapset: Tervetulleita! Tapahtumaan mahtuu viisi äitiä lapsineen ja 10 äitiä jotka saapuvat yksin.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse torstaina 28.3. klo 10.