Back to All Events

To 4.4.2019 MiB goes Siili Solutions Oyj

Siili Solutions on suomalainen ohjelmistoyritys, joka on  perustettu vuonna 2005. Yhtiöllä on maailmanlaajuisesti yli 700 työntekijää. Siili Solutions toimii Suomessa Helsingissä, Oulussa, Seinäjoella ja Tampereella. Ulkomaan toimipisteet sijaitsevat USA:n Piilaaksossa ja Detroitissa, Saksan Berliinissä ja Stuttgartissa sekä Puolan Wrocławissa ja Szczecinissä.

Siilin työntekijät eli siilit toivottavat MiB Helsingin uraäidit lapsineen lämpimästi tervetulleeksi yritysvierailulle. Samalla, kun pääsemme tutustumaan yhteen Suomen kiinnostavimmista IT-taloista, kuulemme siitä, miten yrityksessä on huomioitu työn ja perheen yhteensovittaminen.

Siilillä uskotaan työn ja vapaa-ajan tasapainoon. Monilla siileillä vapaa-aikaan kuuluu oleellisesti myös rooli vanhempana. Yrityksessä on huomattu, että perheet arvostavat sitä, kun kodin arjessa ovat läsnä molemmat vanhemmat. Yritys osallistui isosti Fambitionin Isähaasteeseen viime vuonna ja jatkaa työtään tasa-arvoisen vanhemmuuden ja työn ja vapaa-ajan välisen balanssin rakentamiseksi. Kuinka tämä perheisiin liittyvä missio näkyy siilien arjessa konkreettisesti? Tästä kuulet eri tehtävissä toimivien siilien tarinoita. Tarjolla myös virvokkeita ja snäksejä kaikenikäisille osallistujille.

Tapahtuman sisältö:
Henkilöstöjohtaja Kristiina Burtsoffin tervehdys
Puheenvuoro: Timo Luhtaniemi, Siilin toimitusjohtaja ja suurperheen isä
Puheenvuoro: Sanna Vainionpää, Designer ja äiti
Puheenvuoro: Joona Haavisto, Koodari ja isä

Tilaisuuteen mahtuu 10 äitiä lapsineen sekä 10 äitiä, jotka saapuvat yksin.

Aika: 4.4.2019 klo 12-14
Paikka: Ilmoitetaan Lyyti-kutsussa
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään torstaina 28.3. klo 10.