Back to All Events

To 4.4.2019 Mib Mingle: Kuukausikahvit

Kuukausikahveilla pääset juttelemaan aiheesta ja sen vierestä muiden urahenkisten äitien kanssa. Tarkoitus on tutustua muihin ja jutella päivän polttavista aiheista, ovatpa ne sitten uusia urasuunnitelmia, korvatulehduskierteitä tai seuraavan viikon ruokalistoja.

Voit saapua paikalle joustavasti ja viipyä juuri niin kauan kuin hyvältä tuntuu. Tilaisuus on hyvin epämuodollinen ja saat tulla juuri sillä fiiliksellä mikä päivään on sattunut osumaan; iloisena, energisenä tai väsyneenä ja liian vähän nukkuneen, saat varmasti silti virtaa muista naisista!

Tilaisuus on avoin kaikille MiBin jäsenille sekä jäsenyydestä kiinnostuneille. Vielä ei siis tarvitse olla varsinainen jäsen. Kahvittelu on omakustanteinen. Tervetuloa kuulemaan lisää toiminnastamme!

Aika: To 4.4.2019 klo 9.30–11.00
Paikka: Tarkentuu myöhemmin
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!
Ilmoittautuminen Facebook-tapahtuman kautta.