Back to All Events

To 4.4.2019 MiB mingle: Talous, työ ja ympäristö (alustettu)

MiB Lab -hanke Lastemme tulevaisuus panostaa ja kannustaa positiivisiin ilmastotekoihin. Hanke keskittyy sekä lapsiperheiden ympäristötietoisuuden edistämiseen että uraäitien ammatillisen ympäristöosaamisen kasvattamiseen. Hanke on määräaikainen ja toteutetaan ajalla 1.1.2019 - 30.6.2019.

Tuntuuko, että oma elämäntapa on epäsuhdassa uutisoituihin ympäristöongelmiin? Miten voi suunnata omaa työtään osaksi myönteisiä ratkaisuja? Kasvutalouden jälkeistä työtä tutkiva Eeva Houtbeckers alustaa keskustelua talouden, (ansio)työn ja ympäristöongelmien välisistä linkeistä. Talouden ymmärryksen ajatellaan vaativan erikoistunutta koulutusta ja kykyä seurata talousuutisia. Kuitenkin laajempi näkemys taloudesta ymmärtää talouden arjen valinnoiksi erilaisissa tilanteissa. Tule mukaan keskustelemaan ja ideoimaan tekoja omaan työntekoon liittyen.

Tilaisuus on avoin kaikille MiBin jäsenille ja jäsenyydestä kiinnostuneille!

Aika: 4.4.2019 klo 12–13.30
Paikka: Keskustakirjasto Oodi, ryhmähuone 3, 2. krs
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautuminen Facebook-eventissä, jonka löydät täältä: https://www.facebook.com/events/549588245545803/?ti=icl