Back to All Events

La 6.4.2019 MiB extra: Johda itseäsi myötätunnolla - workshop

Kaipaatko aikaa ja tilaa keskittyä itseesi? Onko elämäsi tasapainottelua kiireen ja suoritusten keskellä? Tule kuulemaan, miten voit hellittää tahtia, parantaa suhdetta itseesi ja suunnata kohti omannäköistäsi elämää. Tämä workshop on juuri sinulle, joka haluat löytää oman polkusi menestykseen ja merkityksellisyyteen sen sijaan, että suoritat elämää ulkoisten mittareiden sanelemana.

Workshopin aikana opit myös, miten vältät arjen henkiset sudenkuopat ja vahvistat omia voimavaroja. Henkisen kapasiteetin kasvattaminen on yksi työelämän tärkeimmistä menestystekijöistä. Tule mukaan oppimaan 5 askelta, joiden avulla onnistut!

Henkisen hyvinvoinnin valmentaja Jenni Demus, 38, on myötätuntoisen itsensä johtamisen asiantuntija. Hänen ratkaisukeskeinen kognitiiviseen terapiaan ja tietoisuustaitoihin perustuva lähestymistapansa auttaa luomaan uudenlaisen suhtautumistavan elämän eri osa-alueita rajoittaviin ajatus- ja toimintamalleihin. Uuden suhtautumistavan rakentaminen on prosessi, joka vie kohti sallivampaa minäsuhdetta, arvojen vahvistamista ja omannäköisen elämän toteuttamista. Jennin valmennus on avuksi erityisesti elämän muutoskohdissa ja työelämän haasteissa. Valmennus voimaannuttaa menestymään niin ihmissuhteissa kuin työelämässäkin. Jenni on kouluttautunut sekä johtamisvalmennuksen sekä kognitiivisen terapian kolmannen aallon menetelmiin (MBCT, HOT, skeematerapia).

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse lauantaina 30.3. klo 10.

Aika: 6.4. klo 10-12
Paikka: Ilmoitetaan Lyyti-kutsussa
Hinta: Maksuton
Lapset: Tapahtuma on vain äideille

Mukaan mahtuu 30 äitiä.