Back to All Events

8.4.2019 MiB goes: Yrityskylä Varsinais-Suomi

Yrityskylä on maailman parhaana koulutusinnovaationa palkittu suomalainen oppimiskokonaisuus. Yrityskylä tarjoaa kuudes- ja yhdeksäsluokkalaisille myönteisiä kokemuksia työelämästä, taloudesta ja yhteiskunnasta. Yrityskylä toimii valtakunnallisesti kahdeksalla alueella, tavoittaa noin 70 000 oppilasta vuodessa ja perustuu suomalaiseen opetussuunnitelmaan. Yrityskylä on osa Talous ja nuoret TATia.

 Yrityskylä Alakoulu on koululaisten oma yhteiskunta, pienoiskaupunki, jossa oppilas työskentelee omassa ammatissaan saaden palkkaa tekemästään työstä. Lisäksi oppilas toimii vastuullisena kuluttajana ja kansalaisena osana suomalaista yhteiskuntaa. Yrityskylä Alakoulu tavoittaa yli 75 prosenttia Suomen kuudesluokkalaisista.

 Yrityskylän oppimiskokonaisuus koostuu opekoulutuksesta, oppimateriaalista ja oppitunneista koulussa, sekä vierailusta Yrityskylän oppimisympäristöön. Vaasan yliopiston tutkimuksen mukaan Yrityskylä parantaa merkittävästi nuorten talousosaamista.

 Yrityskylä Varsinais-Suomen aluepäällikkö Suvi Ylikylä-Elers tutustuttaa mibiläiset Yrityskylän toimintaan ja Yrityskylä Varsinais-Suomen Alakoulun pienoiskaupungin tiloihin ElectroCityn rakennuksessa Kupittaalla.

Paikka: Yrityskylä Varsinais-Suomi, Tykistökatu 4B, 20520 Turku. Mikäli saavut autolla, varaathan  aikaa pysäköintipaikan löytämiselle.

Hinta: Maksuton

Lapset: Tervetulleita! Tapahtumaan mahtuu viisi äitiä lapsineen ja 10 äitiä jotka saapuvat yksin.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse maanantaina 1.4. klo 10.