Back to All Events

8.4.2019 MiB mingle: HR-alalla työskentelevien lounastreffit

MiB Turun HR-mingleillä on nyt kaksi vastuuhenkilöä, Ringa Masalin ja Johanna Molin, ja tarkoituksena on treffata HR-ammattilaisten ja aiheesta muuten kiinnostuneiden kanssa säännöllisesti ainakin parin kuukauden välein.

Tervetuloa omakustanteisille lounastreffeille vaihtamaan luottamuksellisesti ajatuksia liittyen vaikeisiin keskusteluihin työntekijöiden kanssa. Miten otat puheeksi hankalat puheenaiheet? Mitkä aiheet ovat hankalia ja voiko tai pitääkö kaikesta edes puhua? Ajatuksia voi herätellä jo ennakkoon Facebookin tapahtumassa.

Teematoiveita tuleviin tapahtumiin otetaan ilolla vastaan!

Meille on varattu pöytä MiB Turku -nimellä. Paikalle pääsee helposti bussilla ja alueella on maksullista pysäköintitilaa.

Paikka: Mauno Electrocity, Tykistökatu 4, 20520 Turku

Hinta: Maksuton, lounas omakustanteinen

Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautuminen tapahtuman Facebook-sivuilla: https://www.facebook.com/events/397394927723410/