Back to All Events

09.04.2019 MiB After work: Raskausajan ja äitiyden hyvinvointi

Hyvinvointivalmentaja ja Meidän Combo by Susanna -äitiysbloggaaja Susanna Mustajärvi saapuu motivoimaan ja voimauttamaan Mothers in Business yhteisöä iloisella, rehellisellä sekä aidon innostuneella luennollaan. Luennolta saat mukaasi konkreettisia äitien ja raskaana olevien arkeen sopivia vinkkejä hyvinvoinnin parantamiseksi.

Lantionpohjan kuntoutukseen erikoistunut fysioterapeutti Katariina Myllyoja Coronaria Naantalin Kuntokeskuksesta kertoo luennollaan lantionpohjan yleisimmistä toimintahäiriöistä, niiden ennaltaehkäisystä sekä kertoo käytännön vinkkejä harjoitteluun ja lantionpohjan lihaksista huolehtimiseen. Luennon päätteeksi on mahdollisuus esittää mieltä askarruttavia kysymyksiä ja halukkaat voivat ottaa mukaan tennispallon tai muun vastaavan käytännön harjoitusta varten.

Paikka: Eilakaisla, Yliopistonkatu 26, Turku

Hinta: Maksuton

Lapset: Tervetulleita mukaan! Tapahtumaan mahtuu viisi äitiä lapsineen ja seitsemän äitiä jotka saapuvat yksin.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse tiistaina 02.04. klo 10.