Back to All Events

Ti 9.4. MiB goes: Kemppi

Kemppi Oy emännöi mibiläisiä huhtikuussa. Kemppi Oy on lahtelainen hitsausalan perheyritys, joka työllistää yli 600 hitsauksen asiantuntijaa 13 eri maassa. Vuonna 1949 perustetulla yrityksellä on kaksi tuotantolaitosta Lahdessa ja Kiinan Wuxissa, sekä myyntiedustus yli 60 maassa.

Kemppi Oy kehittää älykkäitä hitsauslaitteita, hitsaustuotannon hallintaohjelmistoja ja näitä tukevia asiantuntijapalveluita. Heidän asiakkaitaan ovat pääasiassa telakka- ja rakennusteollisuus, putkien ja putkistojen valmistajat, auto- ja kuljetusteollisuus sekä konepajateollisuus.

Kempistä ja perheyrityksen kulttuurista meille kertoo tarkemmin Kemppi Oy:n hallituksen puheenjohtaja Teresa Kemppi-Vasama. Lisäksi yrityksen Suomen HR Manager Miia Ylikorpi avaa tarkemmin yrityksen HR-käytäntöjä. Tämän lisäksi mukaan on kutsuttu kemppiläisiä äitejä kertomaan omia näkemyksiään perheen ja työn yhdistämisestä sekä omista tehtävistään Kempillä.

Tilaisuuden jälkeen on jälleen mahdollisuus vapaaseen keskusteluun perheystävällisistä käytännöistä ja niiden merkityksestä omassa arjessa.

Turvallisuussyistä toiveena on, että mukana olisi vain turvakaukaloikäisiä lapsia.

Tervetuloa mukaan!

Aika: ti 9.4.2019 klo 17.00
Paikka: Kempinkatu 1, 15810 Lahti
Hinta: Jäsenille maksuton
Lapset: turvallisuussyistä vain turvakaukalossa/vaunuissa
Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse.