Back to All Events

13.05.2019 MiB goes: Hidasta elämää

Tervetuloa hidastamaan ruuhkavuosiarkea yhdeksi maanantai-illaksi!

Hidasta elämää sai alkunsa facebookista v. 2007. Nykyään se on Suomen suurin kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin media, jonka sisällön tuottajina toimivat asiantuntijat ja bloggarit. Tervetuloa kuulemaan Hidasta elämää -konseptin tarina. Mukana Hidasta elämää -perustaja Sanna Wikström ja verkkopuodin hengetär Susanna Jussila. Illan puheenvuoroissa avataan millaista maailmaa Hidasta elämää tekijät haluavat rakentaa, kuinka useamman yrittäjän tiimiä johdetaan ja saadaan käytännön vinkkejä oman arjen hidastamiseksi.

 Aika: Ma 13.05.2019 klo 16.30–18
Paikka: Ilmoitetaan Lyyti-kutsussa

Mukaan mahtuu 10 äitiä lapsineen, sekä 10 äitiä jotka saapuvat yksin.
Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse maanantaina 06.05. klo 10.