Back to All Events

MiB goes: Paytrail

Paytrail on suomalainen maksupalveluntarjoaja, joka on työntekijöidensä mielestä Suomen ehdottomasti paras työpaikka.

Miten lapsiperheellisten tarpeet on otettu huomioon Great Place to Work -kisassa hyvin menestyneen Paytrailin arjessa? Tule kuulemaan vinkkejä siitä, miten työnantaja voi edistää työuran ja perheen yhdistämistä.

Samalla pääset vierailulle vastikään remontoidulle toimistolle, jonka lähtökohtana on ollut lisätä mahdollisuuksia työntekijöiden yhdessäololle ja vuorovaikutukselle eri tiimien välillä. MiB-äitejä ovat hostaamassa Suvi Tikkanen ja Saana Borgström.

Aika: Ma 13.5.2019 klo 17.30–19.00

Paikka: Ilmoitetaan Lyyti-kutsussa.

Hinta: Maksuton

Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse tiistaina 6.5. klo 10.