Back to All Events

14.05.2019 MiB Goes: Paasitorni – Asiakasymmärryksen nostaminen liiketoiminnan keskiöön.

Helsinki Congress Paasitorni on merkittävän historian ja arkkitehtuurin omaava kokouspaikka Helsingin Siltasaaressa. Vuonna 2018 Paasitorni aloitti laajan palvelumuotoilun projektin palvelumuotoilutoimisto PALMUn kanssa. Projektin tavoitteena oli luoda syvällinen asiakasymmärrys, jonka pohjalta kehitettiin uusi strategia kokous- ja juhlatoiminnan kasvattamiseksi. Strategiatyössä linjattiin tavoiteltavat kohderyhmät, arvot ja mittarit sekä rakennettiin seurantamalli.

Syvällisen asiakasymmärryksen pohjalta luotiin myös palveluidentiteetti ja asiakaspalvelukonsepti sekä tehtiin kauden uudistusvalinnat. Palvelumuotoilutoimisto Palmun rooli oli toimia fasilitaattorina tiiviille Paasitornin projektiryhmälle ja auttaa ryhmää jäsentämään strategiansa konkreettisiksi toimenpiteiksi. Palmu toi asiakasymmärryksen kiinteäksi osaksi kehitystyön jokaista vaihetta ja asetti asiakkaalle tuotettavan arvon keskiöön kaikissa toimenpiteissä.

"Palmun kanssa toteutetun projektin avulla nostimme asiakkaamme liiketoimintamme keskiöön, jotta ymmärtäisimme yhä tarkemmin ja holistisemmin mikä tuottaa heille arvoa. Samalla rakensimme hyvän perustan sille kuinka kehitämme ja mittaamme toimintatapojamme yhä paremmin ja kuinka kohdistamme kehityspanoksemme asiakkaitamme tarkasti kuunnellen." Toimitusjohtaja Osku Pajamäki kiteyttää.

Tilaisuus järjestetään Paasitornin Siltasaari tilassa, johon on esteetön kulku sisäpihan kautta (kulku Scandic Paastirorni kyltin alta). Tilaisuuden jälkeen järjestetään laajempi tutustumiskierros Paasitornin eri kerroksiin. Kierrokselle ovat tervetulleita kaikki osallistujat, mutta valitettavasti kierros ei ole esteetön.

Kutsu on suunnattu kaikille Mothers in Business ry:n jäsenille, mutta erityisesti niille, jotka järjestävät työkseen tilaisuuksia, tai työskentelevät palvelukonseptien parissa. Tilaisuudessa on kahvi-/teetarjoilu.

Tilaisuuden jälkeen mahdollisuus osallistua ohjatulle Paasitorni-kierrokselle.

Aika: Ti 14.05.2019 klo 9.30–11
Paikka: Paasivuorenkatu 5 A, 00530 Helsinki. Siltasaari-tila, 1. krs. (Esteetön tila)
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita! 

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse tiistaina 07.05. klo 10.