Back to All Events

14.5.2019 MiB Goes: Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone

Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone kutsuu mibiläiset hotellikierrokselle tutustumaan uudistettuun hotelliin.

Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone on aistikas ja eläväinen boutiquehotelli keskellä Turkua. Modernisti 1920-luvulta tähän päivään tuotu klassikko avautui täydellisen remontin jälkeen 1.4.2019. Yllätykselliset ja uniikit sisustusratkaisut luovat upeat puitteet nautinnolliselle vierailulle hotellissa. Pääsemme kierroksen aikana tutustumaan uudistettuihin hotellihuoneisiin sekä hotellin kokous- ja juhlaosastolle. Lisäksi saamme kuulla hotellin historiasta ja millainen projekti hotellin täydellinen remontti ja uudelleen avaus on ollut. Tutustumiskierroksen jälkeen on mahdollista nauttia omakustanteinen lounas hotellin ravintola Gunnarissa.

Tervetuloa ihastumaan!

Paikka: Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone, Humalistonkatu 2, 20100 Turku

Hinta: Maksuton

Lapset: Tervetulleita! Kierrokselle mahtuu mukaan 5 äitiä lapsineen ja 10 äitiä, jotka saapuvat yksin. Huomioithan lapsen kanssa saapuessasi, että kierroksella kävellään paljon, joten suosittelemme ottamaan rattaat/ kantovälineen pienelle lapselle mukaan.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse tiistaina 7.5. klo 10.