Back to All Events

Ti 14.5.2019 MiB goes Hemgården @ Ravintola Loftet

Toukokuussa kielikylpy vierailee Hemgårdenilla Ravintola Loftetissa! Hemgården tunnetaan käsintehtyjen suklaakonvehtien ja jäätelöiden valmistajana sekä uusimpana aluevaltauksenaan Loftetin ravintolatoiminnan jatkajana. Tervetuloa kuulemaan Hemgårdenin tarina, jonka meille kertoo omistaja Kenny Sundqvist. Vierailu toteutetaan ruotsiksi ja tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki jäsenet kielitaidosta ja äidinkielestä riippumatta. MiBin kielikylvyssä ilmapiiri on rento ja kielitaitoaan voi harjoittaa ilman suorituspaineita.

I maj språkbadar vi på Hemgården i Restaurang Loftet! Hemgården är känt om handgjord chokladkonfekt och glass och fortsättare av restaurangverksamhet i Loftet. Välkommen med och hör mera om Hemgårdens berättelse presenteras av ägare Kenny Sundqvist. Besöket ordnas på svenska och alla medlemmare är välkomna. I MiB språkbad kan man öva sina språkkunskaper i lugn atmosphär.

Paikka: Ravintola Loftet, Raastuvankatu 28, 65100 Vaasa
Hinta: Maksuton jäsenille
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 4 äitiä lapsineen, sekä 6 äitiä jotka saapuvat yksin. Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse tiistaina 7.5. klo 18