Back to All Events

15.05.2019 MiB Goes: Cloetta, Tuotteen matka konseptista myymälään

Cloetta Suomi Oy on osa Cloetta-konsernia, joka on Pohjoismaiden johtava makeistalo. Tuotekehityksemme pohjaa aina suomalaisten makumieltymyksiin ja tarpeisiin, mutta tukenamme on myös vahva kansainvälinen Cloettan makeisosaajien verkosto.

 Osuutemme Suomen makeismarkkinoista on yli neljännes arvossa mitattuna. Meitä cloettalaisia on Suomessa 230 ja yrityksemme pääkonttori sijaitsee Turussa. Yli puolet makeisosaajistamme työskentelee eri puolella Suomea vastaten tuotteidemme myynnistä ja esillepanosta eri myyntikanavissa.

Makeispussien parissa työskentelevä Heidi Pekkala sekä myymälämarkkinoinnista vastaava Anna Peuravaara kertovat, miltä tuotteen matka konseptista myymälään näyttää, eli miten ideasta rakennetaan konsepti ja tuote ja mitä otetaan huomioon myymälämarkkinoinnissa.

Paikka: Cloetta  Suomi Oy, Lemminkäisenkatu 32 a, TURKU

Hinta: Maksuton

Lapset: Tervetulleita! Tapahtumaan mahtuu 5 äitiä lapsineen ja 5 äitiä jotka saapuvat yksin.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse keskiviikkona 08.05. klo 10.