Back to All Events

15.05.2019 MiB goes: NIB & Nordisk kulturkontakt

Tervetuloa tutustumaan Nordic Investment Bankiin (NIB) sekä Nordisk kulturkontaktiin! 

Nordic Investment Bank esittäytyy meille ja nostaa erityisesti teemoja pankin ympäristönäkökulmasta ja kestävästä kehityksestä. Esitelmän jälkeen on mahdollisuus esittää kysymyksiä ja keskustella vapaasti. Mielenkiintoisia aiheita luvassa!

NIB:n esitelmän jälkeen pääsemme esittelykierrokselle Nordisk kulturkontaktiin, tutustumaan Suomen ainoaan pohjoismaiseen kirjastoon ja fikailemaan. Nordisk kulturkontakt on kohtauspaikka pohjoismaiselle kulttuurille ja kirjallisuudelle, tapahtumia ja kulttuuria on niin lapsille kuin aikuisille. Alla voit lukea lisää på svenska. 

Vierailuiden jälkeen halukkaat voivat vielä osallistua Nordisk kulturkontaktin kielikahvilaan (Nordiskt språkcafé). Kielikahvilassa kaikentasoiset puhujat saavat harjoitella valintansa mukaan ruotsia, suomea, norjaa, tanskaa tai islantia! 

Tervetuloa – Velkomin – Välkommen – Velkommen – Vælkomin – Welcome – Tikilluarit

Molemmat vierailut ovat ruotsiksi. Tule rohkeasti mukaan, rohkeasti ruotsiksi -porukassa kynnys harjoitella, oppia, puhua ja ylläpitää omaa ruotsin kielen taitoaan on matala. Aivan kaikki, ruotsin taitotasostaan riippumatta, ovat tervetulleita ja tämä on vielä hauskaa! Vauvat ja lapset ovat myös lämpimästi tervetulleita, alla små MiBbare är också varmt välkomna. Hoppas vi ses!

Mukaan mahtuu 30 äitiä lapsineen. Ilmoittautuminen tapahtuu Lyytissä. 

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse keskiviikkona 8.5. klo 10. 

NIB:n esitelmä on klo 15.30–16. Nordisk kulturkontaktin esittelykierros ja kahvitarjoilu ovat klo 16–17.

Kielikahvilaan, joka on klo 17–19 ei tarvitse ilmoittautua. Kielikahvila: Nordisk Kulturkontakt, TING -sali, Kaisaniemenkatu 9   

#rohkeastiruotsiksi #svenskakulturfonden #hallå #mothersinbusinesshelsinki

Aika: Ke 15.05.2019 klo 15.30–17, Nordiskt språkcafé klo 17–19
Paikka: Kielikahvila: Nordisk Kulturkontakt, Kaisaniemenkatu 9. 
Hinta: Maksuton 
Lapset: Tervetulleita

Nordisk kulturkontakt är en institution under Nordiska Ministerrådet som har tre huvuduppgifter, att administrera ministerrådets stödprogram för konst- och kulturfältet, att bedriva ett nordiskt specialbibliotek med litteratur och tidskrifter från hela norden och på alla nationella nordiska språk, inklusive en fin barnavdelning, och att arrangera kulturevenemang i vår TING-sal och externt för att visa Nordisk konst och föra fram nordiska värderingar som jämställdhet, interkulturellt samarbete, barns och ungas rätt till delaktighet, hållbarhet och digitalisering.