Back to All Events

15.5. MiB goes: Hartwall

Hartwall avaa ovensa mibiläisille toukokuussa ja toivottaa tervetulleeksi Lahden panimolle. Nyt on ainutlaatuinen mahdollisuus tutustua Hartwallin historiaan ja päästä näkemään kuinka mm. Jaffa-pullon matka kauppojen hyllylle saa alkunsa. Saamme myös vastauksen siihen, kuinka monta litraa juomia valmistetaan vuodessa. Pääsemme tehdaskierrokselle tarkkailemaan panimon toimintaa. Kuulemme lisäksi Hartwallin käytännöistä vanhempainvapaiden osalta.

Hartwall on juoma-alan kasvava suunnannäyttäjä ja valmistaa suomalaisten rakastamia juomia arkeen sekä juhlaan. Hartwall Jaffa on Aito Oikea suomalainen virvoitusjuoma, joka tuli markkinoille jo vuonna 1949. Nykyisin se on Suomen arvostetuin virvoitusjuoma. Hartwall Jaffa tunnetaan ennen kaikkea hedelmäisestä appelsiinivirvoitusjuomastaan, ja Hartwall Jaffa Appelsiini onkin tuoteperheen suurin yksittäinen tuote.

Hartwallin moderni tuotantolaitos sijaitsee Lahdessa, lähdevesipullottamo Karijoella ja pääkonttori Helsingissä. Rakastettujen klassikoiden ja innovatiivisten uutuuksien parissa työskentelee 700 hartwallilaista, välillisesti Hartwall työllistää Suomessa 11 000 ihmistä.

Hartwall edistää vastuullista juomakulttuuria sekä toimii aktiivisesti ympäristön hyväksi ja korostaa lähituotantoa.

Mukaan mahtuu 30 äitiä sekä 10 pientä lasta. Huomioithan ystävällisesti, että tehdaskierrokselle toivotaan mukaan korkeintaan kahdet vaunut.

Tervetuloa!

Aika: ke 15.5.2019 klo 16.00-17.30
Paikka: Hartwall Lahti, Kasaajankatu 13, 15101 Lahti
Hinta: Jäsenille maksuton
Lapset: tervetulleita
Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse.