Back to All Events

16.5.2019 MiB goes OP: Vastuullinen sijoittaminen piensijoittajan näkökulmasta (stream)

Sijoittamisesta, ja etenkin vastuullisesta sijoittamista, puhutaan nykyisin paljon. Sen puolesta rummuttavat etenkin eläkeyhtiöt, pankit ja muut suursijoittajat. Mitä vastuullinen sijoittaminen sitten on? Miten piensijoittaja voi sijoittaa vastuullisesti?

Tule mukaan (pien)sijoittamisen tapahtumaan, jossa perehdytään vastuulliseen rahasto- ja osakesijoittamiseen. Illan ensimmäisessä puheenvuorossa Tampereen OP:n sijoitusjohtaja Tiina Routamaa kertoo vastuullisen rahastosijoittamisen periaatteista ja mahdollisuuksista. Toisessa puheenvuorossa yrittäjä ja vastuullisuusviestinnän agentti Kaisa Kurittu Ratkaisutoimisto Vinhasta johdattaa meidät vastuullisen osakesijoittamisen maailmaan: mitä tulisi ottaa huomioon ja miten piensijoittaja voi arvioida yritysten vastuullisuutta sijoituksia tehdessään.

Tapahtuman tavoitteena on rohkaista mibiläisiä sijoittamaan, etenkin vastuullisesti. Osallistuminen ei edellytä aiempaa kokemusta tai tietämystä aiheesta. Tiina ja Kaisa vastaavat puheenvuorojensa aikana mielellään osallistujien kysymyksiin. Kysymyksiä voi toimittaa myös etukäteen sähköpostilla sannaleena@hotmail.com.

Paikka: Tampere
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Tilaisuuteen mahtuu 10 äitiä lapsineen ja 12 äitiä yksin. Huomioitavaa on, että tilaan kulku on hissillä, johon ei välttämättä kaikki vaunumallit sovi eikä katutasossa ole mahdollista vaunujen säilytyspaikkaa.


Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse torstaina 9.5. klo 10.