Back to All Events

To 16.5.2019 MiB Afterfwork: Palvelumuotoilutyöpaja

Palvelumuotoilu tuntuu olevan yksi puhutuimmista työelämän trendeistä tällä hetkellä, mutta mitä se oikeastaan tarkoittaa? Entä mitä ovat muotoiluajattelu ja ihmiskeskeinen suunnittelu? Muun muassa näihin kysymyksiin pureudumme MiBin palvelumuotoilutyöpajassa Kati Viljakaisen johdolla.

Ja ennen kaikkea testaamme yhtä palvelumuotoilun metodeista itse!

Tutustumme yhteissuunnitteluun ja ideointiin sekä samalla pohdimme Kymenlaakson aluebrändiä työnhaun ja houkuttelevuuden näkökulmasta. Suunnittelutehtävä on osa Katin opinnäytetyötä (yamk, XAMK, Kouvola). Tilaisuus antaakin samalla myös mahdollisuuden kysellä opiskelusta aikuisiällä ja palvelumuotoiluopinnoista XAMK:ssa.

Tapahtuma on MiBin jäsenille. Mukaan mahtuu 10 äitiä jotka saapuvat yksin ja 10 äitiä lapsen kanssa.

Paikka: Kouvola
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse torstaina 9.5 klo 10.