Back to All Events

02.05.2019 MiB Morning Club: Palvelumuotoilun abc

Palvelumuotoilun lähtökohtana on muotoilla palvelut käyttäjälähtöisesti liiketoimintaa unohtamatta. Palvelumuotoilu on nostanut viime vuosina suosiotaan palveluiden digitalisaation myötä ja palveluiden kehittäminen koskettaa meitä jokaista. Personalisoidun ja henkilökohtaisemman palvelukokemuksen merkitys korostuu ja tunteiden herättäminen on oleellista, jotta asiakas palaa. Jokainen meistä on ollut tilanteessa, jossa olemme kokeneet saaneemme huonoa palvelua ja tämä muisto säilyy mukanamme pitkään. Mutta mikä tekee palvelukokemuksesta odotukset ylittävän? Ja miten luoda prosessi, joka palvelee sekä käyttäjää että palveluntuottajaa?

Miten voisimme itse hyödyntää palvelumuotoilua omassa arjessamme? 

Tervetuloa mukaan inspiroitumaan Satu Heikinheimon kanssa. Sadulle on tärkeää toimia merkityksellisten ja positiivisesti vaikuttavien projektien parissa. Hän on yksi naisverkosto Howtomon perustajista, yrittäjä sekä design- ja arkkitehtitoimisto Kohinan palvelumuotoilija. Satu inspiroi ihmisiä näkemään mahdollisuuksia. 

Tilaisuuteen mahtuu 20 äitiä lapsineen sekä 15 äitiä, jotka saapuvat yksin.

Aika: To 02.05.2019 klo 10–12
Paikka: Ilmoitetaan Lyyti-kutsussa
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse torstaina 25.04. klo 10.