Back to All Events

Mib After Work: Ajankäyttö

Kenelle tahansa nykypäivänä juttelee, kaikilla tuntuu olevan aina kiire. Sara Savolinilla sen sijaan ei ole. Kiire on Saran mielestä yksi pahimmista tämän päivän synneistä, asia joka vie ihmisiä kauemmas siitä mikä oikeasti elämässä on tärkeää ja siksi hän haluaa auttaa mibiläisiä selättämään sen. Hän tulee puhumaan ajankäytöstä pintaa syvemmältä, käytännönläheisesti. Ja koska asiat on parempi tehdä tänään kuin huomenna, viemme testatut ja valmiiksi hyväksi todetut toimitavat heti käytäntöön lyhyen workshopin aikana.

Sara Savolin on 25-vuotias sarjayrittäjä henkeen ja vereen. Tätä nykyä hän on myös Kasvun Roihun trainee. Ihmisten ja yrittäjien auttaminen on kaiken hänen toimintansa keskipisteessä ja hän toimii mm. Redesanin verkostosparraajana. Hänen intohimonsa on itsensä kehittäminen ja uusien toimivien toimitapojen löytäminen tiellä kohti suuria unelmia ja tavoitteita. Hänen mottonsa on ”If it is to be, it`s up to me”

Aika: To 2.5.2019 klo 17.30–19.00

Paikka: Ilmoitetaan Lyyti-kutsussa

Hinta: Maksuton

Lapset: Tervetulleita! (Kulku ei ole esteetön, tilaan saa rattaat, mutta se vaatii rattaiden kantamista rappusia pitkin).


Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse torstaina 25.04. klo 10.