Back to All Events

20.5.2019 MiB Goes: Oma Säästöpankki

Oma Säästöpankki ui vastavirtaan panostamalla asiakaspalveluun ja laajentamalla konttoriverkostoaan ympäri Suomen. Tässä pankissa halutaan olla lähellä asiakasta ja palvella. Turun kävelykadun konttoriin on rakennettu modernit tilat, jonne voi helposti tulla piipahtamaan. Aulassa on aina palveluneuvoja joka vastaa kysymyksiin ja kassa-asiatkin hoituvat samalla näppärästi.

Tule kuulemaan konttorinjohtaja, LKV Aliisa Leimun huippumielenkiintoinen puheenvuoro Oma Säästöpankin virkistävän erilaisesta pankkiajattelusta. Luvassa on myös konkreettisia vinkkejä miten lapsiperheessä voidaan säästää ja vaurastua. Koko konttori on varattu vain MiBin käyttöön ja luvassa on maistuvat tarjoilut. Mitä enää aikailet?

Paikka: Yliopistonkatu 25, Turku. (kävelykadulla).

Hinta: Maksuton

Lapset: Tervetulleita! Tapahtumaan mahtuu 6 äitiä lapsineen ja 15 äitiä jotka saapuvat yksin.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse viikonpäivänä 13.5. klo 10.