Back to All Events

Ma 20.5.2019 MiB After Work: Johtajakoulu - Saija Niemelä-Pentti

Toukokuun johtajakouluun saamme vieraan pohjoisesta Suomesta: Rovaniemen koulutuskuntayhtymän, Redun, kuntayhtymän johtajan Saija Niemelä-Pentin. Aiemmin kasvatustieteen maisteri Niemelä-Pentti on toiminut mm. Oulun seudun koulutuskuntayhtymä Osekkin kehittämisjohtaja-vararehtorina ja Haukiputaan sivistysjohtajana.


Niemelä-Pentillä on laaja-alainen johtamiskokemus, kokemusta koulutuksen järjestämisestä ja kehittämistoiminnasta sekä vahvaa ammatillisen koulutuksen, elinkeinoelämän ja julkisen hallinnon tuntemusta. Hän on kouluttautunut työn ohessa myös hyvinvointivalmentajaksi. Perheen ja työn yhteensovittamisen palapelissä apuna on ollut myös useita aupaireja.

Tervetuloa keskustelemaan, miten esimerkiksi nopea työelämän muuttuminen on vaikuttanut ammatillisen koulutuksen kehittämiseen ja voimaantumaan tähän rohkean naisjohtajan iltaan.

Aika: Ma 20.5.2019 klo 17.00–18.30
Paikka: Ilmoitetaan kutsussa
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!
Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse maanantaina 13.5. klo 10.