Back to All Events

21.5.2019 MiB After work: Ruuhkavuosityöpaja – rakenna hyvä arki ja kukoista töissä

“Ruuhkavuosiopas onnistuu opettamaan uusia juttuja tällaiselle vanhallekin koiralle. Jos
jakelisin tähtiä, tämä saisi viisi”
, arvioi Satu Rämö uutuuskirjaa Salamatkustaja-blogissaan (kaupallinen yhteistyö Tuuma-kustantamon kanssa).

Omaa arkea niin töissä, kotona kuin vapaa-ajallakin voi johtaa toivomaansa suuntaan ruuhkavuosien aikana. Hyvän, sujuvan arjen rakentaminen mahdollistaa myös töissä kukoistamisen. Se vaatii tietoisia valintoja ja itsetuntemusta. Huhtikuussa ilmestynyt Ruuhkavuosiopas tarjoaa tukea ja työkaluja sekä hyväksi havaittuja konkreettisia neuvoja juuri tähän tarpeeseen.

Ruuhkavuosioppaan kirjoittajat (Laura Hannola, Julia Isoniemi, Johanna Kalliomäki, Linda Rautanen, Laura Rönnholm ja Riina Salmivalli) ovat Fambition Consulting Oy:n perustajia ja työelämän asiantuntijoita, jotka elävät näitä kasvunvuosia itsekin. Ruuhkavuosioppaaseen perustava, osallistava ruuhkavuosityöpaja tarjoaa työkaluja parempaan itsetuntemukseen, konkreettisia vinkkejä arjen sujuvoittamiseen sekä uusia näkökulmia työuraan ja ammatilliseen kukoistamiseen. Voit saada sekä antoisan perhe-elämän että mielekkään työuran, mitä ikinä se juuri sinulle tarkoittaakaan. Sinun ei tarvitse valita tai elää muiden odotusten mukaan. Voit olla oma tulkintasi hyvästä vanhemmasta, hyvästä työntekijästä ja hyvästä ihmisestä.

Ruuhkavuosityöpajan mibiläisille vetää Tampereella yksi kirjan kirjoittajista, Fambitionin aikuispedagogi Johanna Kalliomäki. Johanna on järjestelmällinen arjen organisoija, joka on erikoistunut löytämään aikaa ja energiaa töiden ja perheen lisäksi järjestö- ja vapaaehtoistyöhön. Johanna on myös MiB ry:n Tampereen paikallisjaoston perustajajäseniä.

Oman Ruuhkavuosiopas-kirjasi voit ostaa tapahtumasta tai tilata ennakkoon Tuuma-kustannukselta.

Paikka: Tampere
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Tilaisuuteen mahtuu 20 äitiä yksin ja 10 äitiä lasten kanssa.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse tiistaina 14.5. klo 10.