Back to All Events

Ti 21.5.2019 MiB Reads: Helena Åhman ja Harri Gustafsberg: Tilannetaju – päätä paremmin

Toukokuussa MiB Reads lukupiiri ottaa haltuun Suomen Ekonomien kirjallisuuspalkinnon voittajan eli Helena Åhmanin ja Harri Gustafsbergin kirja Tilannetaju – päätä paremmin. Ihminen tekee vuorokaudessa keskimäärin 7000 päätöstä. Ilman kirkasta tilannetietoisuutta ja henkistä suorituskykyä todellisuuden tulkintakyky heikkenee dramaattisesti. Mutta miten saada aivokapasiteetti käyttöön mahdollisimman tehokkaasti erityisesti vaikeissa ja paineisissa tilanteissa ja miten palautua nopeasti? Kirja kuvaa kahdeksan parempaan tilannetajuun johtavaa elementtiä ja antaa selkeitä käytännön vinkkejä, miten säilyttää toimintakyky ja välttää vääriä ratkaisuja. Opit samalla aiheeseen liittyvästä uusimmasta tutkimuksesta ja käytännön kokemuksista. Helena Åhman on työpsykologian tohtori (TkT), KM, Speakersforumin Vuoden puhuja 2016. Harri Gustafsberg on kohta aiheesta Tampereen johtamiskorkeakoulussa väittelevä HM ja henkisen ja fyysisen valmentamisen ammattilainen.

Tervetuloa keskustelemaan kirjan teemoista! Tule mukaan vaikka kirja olisi vasta lukulistalla tai vielä kesken, tai jos teema yleisesti kiinnostaa, sillä tapaamiset ovat myös oiva paikka verkostoitua ja oppia toisilta. Eikä haittaa, jos vain piipahdat paikalla!

Paikka: Sweet Vaasa, Hovioikeudenpuistikko 15, 65100 Vaasa
Hinta: Kahvi omakustanteinen, muuten maksuton tapahtuma
Lapset: Tervetulleita!

Pöytävarauksen vuoksi klikkaa itsesi osallistujaksi FB-tapahtumassa tai ilmoittaudu vaasa@mib.fi.