Back to All Events

22.05.2019 MiB After work: Malou C - Harkittua tyyliä työpukeutumiseen

Järjestämme kolmannen kerran suuren suosion ja paljon kehuja saaneen yritysvierailun Malou C:n vaateliikkeeseen.

Tilaisuus sopii erinomaisesti niille mibiläisille, jotka syystä tai toisesta kaipaavat päivitystä työpukeutumiseen. Ehkäpä olet vaihtamassa työpaikkaa ja uusi pukukoodi edellyttää tyylin tarkistusta? Tai onko vaatekaappisi mystisesti kutistunut perhevapaan aikana? Koostuvatko työasusi kiireessä poimituista, toisiinsa yhteensopimattomista vaatekappaleista? Ruuhkavuosien vauhdissa ei useinkaan jää aikaa kaupoissa kiertelyyn, eikä vaateostoksilla käyminen lasten kanssa välttämättä kuulu monenkaan äidin lempipuuhiin. MiB After work tarjoaakin nyt mukavan, rennon ja rauhallisen tilaisuuden oman tyylin päivitykseen!

Malou C tarjoaa pukeutumispalvelua yhden pysähdyksen taktiikalla, tarkoituksena välttää hutiostoksia sekä niitä päiviä, kun kaapista ei muka löydy mitään päällepantavaa. Malou C:llä halutaan, että kiireiset uraäidit voivat pukeutua vaivattoman tyylikkäästi, omannäköisesti ja ajattomasti. Tutustu Malou C:n skandinaavisen selkeään tyyliin ja harkittuun brändilistaan www.malouc.com.”

Tilaisuuteen mahtuu 20 äitiä.

Aika: Ke 22.05.2019 klo 18–20.30
Paikka: Ilmoitetaan Lyyti-kutsussa
Hinta: Maksuton/Hinta
Lapset: Tällä kertaa vietämme iltaa aikuisten kesken!

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse keskiviikkona 15.05. klo 10.