Back to All Events

Ke 22.5.2019 MiB After work: Kestävä arki ammattijärjestäjän neuvoilla

Onko kotona jatkuva kaaos? Turhauttaako epäjärjestys? Etsitkö tavaroitasi päivittäin? Haluaisitko vinkkejä kestävään arkeen?

Kestävä arki on arki, joka toimii ja jossa viihdymme. Arjen laatuun vaikuttaa moni asia. Epäjärjestys kotona ja ylibuukattu kalenteri voivat aiheuttaa turhautuneisuutta ja tyytymättömyyttä. Kun elämä yksinkertaistetaan luomalla järjestystä, oman elämän tavoitteet selkiintyvät.

Kestävään arkeen meitä tutustuttaa ammattijärjestäjä Camilla Riska. Camilla on koulutukseltaan sosiaalityöntekijä, ympäristöinsinööri ja eräopas. Ammattijärjestäjänä hän on toiminut syksystä 2017 lähtien (lue lisää www.ecorre.fi).

Illan aikana pohdimme, miksi keräämme tavaraa itsellemme, sekä tutustumme minimalismiin. Käymme myös läpi, kuinka voi lähteä liikkeelle, jos tavoittelee järjestystä ja yksinkertaisuutta omaan elämään.

Tervetuloa saamaan motivaatiota, ideoita ja tietoa kaaoksen kesyttämiseen!

Tapahtuma on osa MiB Lab -hanketta Lastemme tulevaisuus, joka panostaa ja kannustaa positiivisiin ilmastotekoihin. Hanke keskittyy sekä lapsiperheiden ympäristötietoisuuden edistämiseen että uraäitien ammatillisen ympäristöosaamisen kasvattamiseen. Hanke on määräaikainen ja toteutetaan ajalla 1.1.2019–30.6.2019.

Paikka: Vaasan pääkirjasto, Essee-sali, 1. krs, Kirjastonkatu 13, 65100 Vaasa
Hinta: Maksuton jäsenille
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 5 äitiä lapsineen, sekä 10 äitiä jotka saapuvat yksin. Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse keskiviikkona 15.5. klo 18.