Back to All Events

23.05.2019 MiB goes Frida Family Lawyers Oy - Mitä jokaisen naisen pitäisi tietää parisuhteen lakiasioista

Parisuhde ja perheen perustaminen on useimmille meistä elämän suurin taloudellinen asia, ajattelimme sitä siitä näkökulmasta tai emme. Avio- ja avoliitolla on aina taloudellinen puolensa. Se on hyvä tuntea, jotta voi tehdä päätöksiä tietoon perustuen ja jottei elämässä tule ikäviä yllätyksiä jos kaikki ei menekään kuin Strömsössä. 

FRIDA Perhejuristien perustajat Katariina Kuusiluoma ja Ulla Rask haluavat kääntää suomalaisten perheiden lakiasioiden hoitamisen kulttuurin uuteen asentoon: Sovitaan asiat etukäteen ja paperilla, kun ollaan sovussa. Jos jotain sattuu, riiteleminen on raskasta ja kallista. Katariina ja Ulla ovat sitä mieltä, että jokaisen pitäisi laittaa paperinsa kuntoon. Monista lakiasioista vallitsee väärä käsitys: avioehto on itse asiassa romanttinen asia ja vahvistaa parisuhdetta, jokaisella täysi-ikäisellä tulisi olla edunvalvontavaltuutus ja ensimmäistä testamenttia kannattaisi suunnitella jo samaan aikaan kun perhettä perustetaan. Näin ei ole tapana tehdä, mutta se olisi fiksua. 

Tervetuloa kuuntelemaan, kysymään ja keskustelemaan oman elämän lakiasioista nuoren perheen ja etenkin naisen näkökulmasta FRIDAn viihtyisälle toimistolle Kruununhakaan.

Tilaisuuteen mahtuu 8 äitiä lapsineen sekä 8 äitiä, jotka saapuvat yksin. Vaunut tulee jättää sisäpihalle (portti sisäpihalle on kiinni ja sateen sattuessa siellä on suojaa).

Aika: To 23.05.2019 klo 10–12
Paikka: Ilmoitetaan Lyyti-kutsussa
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!