Back to All Events

23.5.2019 MiB Afternoon Club: SORI – Johtajuus kriisissä

Kokenut toimittaja ja viestinnän asiantuntija, Ground Communicationin perustaja ja kahden pojan äiti Anna Sorainen johdattaa MiB äidit kriisiviestinnän ytimeen ja pohtii kanssamme kysymyksiä johtajuudesta ja vastuullisuudesta.

Anna on itsekin julkisuuden koulima. 1990 luvulla hän oli ensimmäinen naistoimittaja Ylen urheilutoimituksessa. 2000 -luvun alussa hänet nähtiin Olympiakomitean viestintäpäällikkönä ja sen jälkeen Kimi Räikkösen PR- ja mediakonsulttina. Tämän jälkeen Anna ja Ground Communications on auttanut lukuisia johtajia kriiseissä ja niistä selviämisessä.

Näiden kokemusten päälle rakentuu myös Anna Soraisen esikoiskirja  SORI – johtaja ja julkisuus kriisissä. Annan puheenvuoro MiB Afternoon Clubissa rakentuu kirjan teemojen ympärille.

Kirja on kattava kuvaus viiden johtajan kokemuksista. Kirjassa kulisseja avaavat Anne Berner, Atte Jääskeläinen, Mika Kojonkoski, Anna Mäkelä ja Risto Siilasmaa. Kukin kirjan johtajatarinoista avaa erilaisen näkökulman: Siilasmaa on luotsannut kriisi- ja muutosyhtiötä valtavan kansainvälisen paineen alla; Berner on siirtynyt yksityiseltä sektorilta politiikkaan sankan kritiikin saattelemana; Kojonkoski on teilattu Rion olympiakisojen jälkeen huippu-urheilun vaikeuksien keulakuvana; Jääskeläinen on löytänyt itsensä mediatalon mainekriisin ytimestä ja Mäkelä on juuttunut pohjoisen kunnan päätöksenteon sokkeloihin.

MiB Afternoon Clubissa Anna muistuttaa meitä siitä, että suurin osa kriiseistä olisi ennaltaehkäistävissä ja että kriisin keskellä paras väline on raivorehellisyys.

Paikka: Vierailu- ja innovaatiokeskus Joki, Lemminkäisenkatu 12b, 20520 Turku

Hinta: Maksuton

Lapset: Erittäin tervetulleita mukaan! Tapahtumaan mahtuu 15 äitiä lapsineen ja 25 äitiä jotka saapuvat yksin.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse torstaina 16.5. klo 10