Back to All Events

23.5.2019 MiB Etätyöpäivä

Kuluuko etätyöpäiväsi yleensä yksin, keittiön pöydän ääressä? Haluaisitko kokeilla yhteisöllistä etätöiden tekoa? Entä jos viettäisitkin erilaisen etätyöpäivän, jonka aikana pääset tutustumaan muihin MiB-äiteihin?

Joustavat työkäytännöt ovat olennainen osa sujuvaa arkea ja siten yksi mahdollistaja perinteisten äitimyyttien murtamisessa. Toukokuussa osana #äitimyytinmurtajat-kampanjaa järjestetään ensimmäistä kertaa MiB Etätyöpäivä -tilaisuus. Päivä alkaa MiBin tarjoamilla aamukahveilla, jatkuu töiden teolla, taukojumpalla ja yhteisellä omakustanteisella lounaalla. Meille on varattuna avoin työtila
sekä kokoustila mahdollisia puheluita varten.

MiB Etätyöpäivä mahdollistaa töiden teon samalla verkostoituen uusien MiB-tuttavuuksien kanssa. Tästä saattaa muotoutua vaikka jatkuva perinne – tervetuloa kokeilemaan!

Paikka: Tampere
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Tapahtumaan mahtuu 30 äitiä ilman lapsia ja 4 äitiä lasten kanssa.
Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse torstaina 16.5. klo 10.