Back to All Events

La 25.5.2019 Jäsenseminaari: Elä ja unelmoi!

Rovaniemen ja Oulun paikallisjaostojen yhteinen jäsenseminaari aiheella Elä ja Unelmoi!

Unelmoidaan yhdessä paremmasta huomisesta ja eletään tätä hetkeä. Verkostoidutaan ja nautitaan kauniista puutarhasta.Tekoäly ja digitalisaatio muuttavat työtä ja tuovat työelämään uusia mahdollisuuksia. Miten työ muuttuu ja miten voit vaikuttaa omaan hyvinvointiisi myllerryksessä? Mitä kehossasi tapahtuu stressin aikana? Millaisilla pienillä muutoksilla voimme tukea hyvinvointiamme kohti tasapainoista elämää? Unelmiaan ja onnellista elämää kohti on helpompi päästä, kun keho ja mieli voivat hyvin. Entä miten löytää itse kiinnostavat asiat ja motivoitua omasta hyvinvoinnista huolehtimisesta? Innostava työ ja vapaa-aika rikastuttavat toisiaan, mutta miten arki vaikuttaa työtehoon ja miten työtä voisi tuunata niin, että sieltä löytyy innostavuutta ja energiaa vapaa-alalle? Omien arvojen pohdintaa - näkyvätkö ne kalenterissasi? Kaikkea tätä on pohjoisen Suomen ensimmäinen jäsenseminaari. Tule mukaan!

Tilaisuuteen osallistuvien kesken arvotaan Oulun yrittäjänaisten antamia lahjakortteja, joista tarkemmin ilmoittautumisen yhteydessä.

Jäsenseminaarin luennot ja työpaja

Tiina Heusala - Tekoäly ja työhyvinvointi
Päivi Hytinkoski - Palaudu stressistä tehokkaasti
Johanna Vilmi - Työpaja unelma-arjesta

Esiintyjät

Tiina toimii Työ, tekoäly ja ihminen -verkkovalmennuksen tuotepäällikkönä ja vetää Työterveyslaitoksen tekoälyosaamisen kehittämistä. Tiina on myös organisaation ja liiketoiminnan kehittämisen sekä työhyvinvoinnin ammattilainen, joka unelmoi lämpimistä kesäpäivistä mökkirannassa.

Päivi on FLT ravintovalmentaja ja hänellä on usean vuoden kokemus erilaisten sairauksien hoidosta, hyvinvoinnin ja energian palauttamisesta sekä ylläpidosta ravitsemuksen avulla.

Johanna on ajatustyöläisten ja modernien organisaatioiden työhyvinvoinnin kysymyksiin erikoistunut työterveyspsykologi. Psykologin yksilövastaanottotyön lisäksi Johanna kouluttaa ja valmentaa mm. unen ja palautumisen, itsensä johtamisen, työn ja vapaan tasapainon sekä haitallisen stressin karkoittamisen teemoista. Johanna myös sparraa organisaatioiden HR:ää rakentamaan työhyvinvointia tukevia käytäntöjä ja kulttuuria. Psykologin töiden lisäksi Johanna on perustajaosakkaana uudessa, yhteisöllisyyttä ja koko perheen hyvinvointia tukevassa päiväkotiyrityksessä. Vapaa-aika menee kohta puolivuotiaan vauvan sekä nelivuotiaan kanssa touhutessa.

Edellisenä iltana on erillinen verkostoitumistilaisuus.

Aika: La 25.5.2019 klo 9.00-14.30
Paikka: Kasvitieteellinen puutarha, Oulun yliopisto, Kaitoväylä 5, 90570 Oulu
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!
Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse 26.4.19 klo 10.00