Back to All Events

27.05.2019 MiB Afterwork: HappyLife-ryhmäcoaching ja Linguajoy kielikerhot

Linguajoy Kielikerhot Oy:n perustaja Henrietta Kvist ja LinkedIn-valmentaja, uracoach Kati Saario Happy Customer Company:sta toivottavat mibiläiset lämpimästi tervetulleiksi tutustumaan lasten kielikursseihin ja HappyLife-ryhmäcoaching konseptiin. 

Tilaisuuden aluksi Henrietta Kvist jakaa oman uratarinansa ja kertoo, mikä inspiroi häntä perustamaan oman kielikoulun. Tämän jälkeen Kati Saario vetää osallistujille HappyLife-ryhmäcoaching -session, jossa yhdistyvät ammatillinen verkostoituminen, itsensä kehittäminen, uravalmennus ja vertaismentorointi. Jakamalla tarinamme ryhmän jäsenten kesken saamme uutta näkökulmaa elämään toisten kokemusten kautta. Jokainen ryhmän jäsen keskittyy oman tavoitteen saavuttamiseen, askel askeleelta. Illan aikana pääset testaamaan ryhmäcoaching-konseptia pienryhmässä sekä pohtimaan työkirjan parissa omia arvojasi, hyvinvoinnin lähteitäsi, vahvuuksiasi ja tavoitteitasi elämässä. Harjoituksen lopuksi asetat kesäksi osatavoitteita, jotka ohjaavat sinua kohti päätavoitetta. Lämpimästi tervetuloa tavoittelemaan hyvää elämää!

Aika: Ma 27.05.2019 klo 16.30–18.30
Paikka: Ilmoitetaan Lyyti-kutsussa
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 10 äitiä lapsineen, sekä 15 äitiä jotka saapuvat yksin.

 Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse maanantaina 20.05. klo 10.