Back to All Events

28.05.2019 MiB Morning Club: Naiset liikenteen alalla

Miten tulevaisuudessa liikutaan ja mitä tarkoittaa liikenteen palveluistuminen? Mitä perheiden näkökulmasta liikenteen palveluistumisessa tulisi ottaa huomioon tai mitä se vaatisi, että vanhemmat voisivat luopua kokonaan yksityisautoista?

Tervetuloa mukaan työpajaan, joka järjestetään osana Jätkäsaari Smart Mobility -hanketta https://forumvirium.fi/jatkasaari-smart-mobility-alykkaan-liikkumisen-testialue-ja-kaupallistamisen-vauhdittaja/. Hanke kokoaa yhteen älykkään liikenteen alan toimijat ja sen yhtenä tavoitteena on vahvistaa naisten osallisuutta uusien liiketoimintaideoiden kehittäjinä ja yritysten perustajina älykkään liikenteen toimialalla. 

Tilaisuuden alussa liikenteen alalla työskentelevät ja menestyneet voimanaiset Sonja Heikkilä ja Laura Eiro kertovat mikä sai heidät kiinnostumaan liikenteen alasta. Lisäksi he kertovat liikenteen murroksesta ja Suomen kärkiasemasta tämän murrosvaiheen keskellä. Puheenvuorojen jälkeen pohditaan tulevaisuuden liikennettä ja liikkumista työpajahengessä.

Tilaisuudessa on mukana mibiläisten lisäksi 20 muuta liikenteen alasta kiinnostunutta naista ja tilaisuuden alussa on aamiaistarjoilu.

Tilaisuuteen mahtuu 20 äitiä, joista 10 äitiä yksin ja 10 lapsen kanssa.

Aika: Ti 28.05.2019 klo 10–12
Paikka: Ilmoitetaan Lyyti-kutsussa
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse tiistaina 21.05. klo 10.