Back to All Events

28.5.2019 MiB goes: Solita Turku

Haluatko tutustua Solitaan? Kuulla, miten yritys kansainvälistyy ja tekee hyvää tulosta? Tai minkälaista on työskennellä Solitassa ja miten yrityksen perheystävällisyys näkyy käytännössä? Tervetuloa tutustumaan Solitan uuteen Turun toimistoon Kivikukkaron talossa toimiston vetäjän Mikael Ojalan johdolla. Usein pyydetty yritysvierailu toteutuu 28.5. Tilaisuus alkaa 16.30 kahveilla, jonka jälkeen klo 17-18 kuulemme vastauksia edellä oleviin kysymyksiin ja moniin muihin Mikael Ojajalta ja muita solitalaisilta. Klo 18 jälkeen on vielä hetki aikaa tutustua ja verkostoitua. Tervetuloa mukaan!

Solita on 1996 perustettu ja 9 paikkakunnalla 4 maassa toimiva teknologia-, strategia- ja designyritys, joka on ollut mukana kehittämässä muun muassa Omaolo-palvelua terveydenhuollon, sosiaalitoimen ja suunterveydenhuollon kanssa, suunnittelemassa, toteuttamassa ja ylläpitämässä vero.fi -palvelua verohallinnon kanssa sekä vauhdittamassa kiertotaloutta Motivan ja ympäristöministeriön materiaalitori.fin kautta sekä hyödyntämässä tekoälyä ja rakentamassa unelmien data-alustaa DNA:lle. Lisäksi Solita julkaisi Tekoälyn etiikka-reportin maaliskuussa 2019. Solitan kädenjälki näkyy monessa tutussa palvelussa ja Solita työllistää yli 800 asiantuntijaa palvelumuotoilun, ohjelmistokehityksen, analytiikan ja pilvipalveluiden parissa. Vuoden työnantajanakin palkittu Solita on lisäksi panostanut perheystävällisiin käytäntöihin, joista kuulemme lisää vierailulla. Etukäteen lisätietoa Solitasta ja Solitasta Turussa saa Idention webcastista, jossa haastateltiin Mikael Ojalaa: https://identio.fi/podcast/episode/anchor-episode-6da1de91-8709-3f2e-12ad-21fd07412f83

Nimi tai kuvaus: MiB goes: Solita

Paikka: Solita Turku - Kivikukkaron neljäs kerros, Yliopistonkatu 29b, 20100 Turku

Hinta: maksuton

Lapset: Erittäin tervetulleita mukaan! Tapahtumaan mahtuu 15 äitiä ilman lapsia ja 5 äitiä lasten kanssa.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse 20.5. klo. 10