Back to All Events

Ke 29.5. MiB Extra: Etätyöpäivä

Työskenteletkö yksin kotona tai teetkö toisinaan etätöitä? Osana toukokuun #äitimyytinmurtajat-kampanjaa järjestämme yhteisöllisen etätyöpäivän kotona ja etänä työskenteleville äideille Radisson Blu Marina Palacessa. Etätyöpäivä alkaa hotelliaamupalalla, jonka hinta on 11 euroa/henkilö. (Varaathan tasarahan käteistä aamupalan maksua varten.)

Päivän aikana on mahdollisuus tutustua ja verkostoitua muiden etätyötä tekevien äitien kanssa, vaihtaa ajatuksia aiheeseen liittyen sekä tehdä omia töitä mukavassa ilmapiirissä. Kuulemme lyhyen hotelliesittelyn, ja pääsemme kierrokselle tutustumaan hotellin tiloihin. Päivällä nautimme yhteisen omakustanteisen lounaan Grill it -ravintolassa ja sen jälkeen vietämme kabinetissa rentoutumishetken äänimaljojen parissa. Loppuiltapäivä on vapaata työskentelyaikaa. Tila on meille varattuna klo. 16 asti. Lapsille järjestetään leluja ja leikkejä äitien työskentelyn ajaksi samassa tilassa tai tilan ulkopuolella.

Paikka: Hotelli Radisson Blu Marina Palace, Linnankatu 32, 20100 Turku

Hinta: Maksuton (aamupala 11 euroa)

Lapset: Tervetulleita! Mukaan mahtuu 3 äitiä lapsineen ja 22 äitiä yksin.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse ke 15.5.