Back to All Events

Pe 3.5.2019 MiB Goes Mesta Coworking + MiBin etätyöpäivä

Tervetuloa kuulemaan ja tutustumaan etätyömahdollisuuksiin Mesta Coworking -etätyötilassa ja sen jälkeen viettämään #äitimyytinmurtajat-kampanjaan liittyvää valtakunnallista MiB-etäpäivää!

Tapahtumassa kuulemme, miten Mestan konsepti muotoutui, ja millaisia kokemuksia Mestan perustajalla on coworking-tilan käynnistämisestä. Esittelyn jälkeen on vielä mahdollisuus kiertää läpi Mestan tiloja, jotta näemme, mitä kaikkea tilat pitävät sisällään. Lopuksi on varattu aikaa keskustelulle ja minglailulle. Tapahtumaan mahtuu 20 äiti-lapsiparia.

Tapahtuman jälkeen Mesta Coworking tarjoaa 8:lle mibiläiselle mahdollisuuden jäädä viettämään etäpäivää heidän tiloihinsa. Viettämällä etäpäivää yhdessä muiden mibiläisten kanssa sinulla on mahdollisuus verkostoitua muiden kanssa oman työpäiväsi lomassa. Etätyöpäivää viettämään jäävät saavat etukäteen sähköpostiinsa henkilökohtaisen koodin ja ohjeet sisäänpääsyyn 3.5. klo 8-18. Voit siis halutessasi saapua etätöihin jo ennen tilaisuutta.

Ilmoitathan siis ilmoittautumisen yhteydessä, jos haluat jäädä työskentelmään iltapäiväksi Mestan tiloihin.

Aika: Pe 3.5.2019 klo 11-12
Paikka: Ilmoitetaan Lyyti-kutsussa
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!