Back to All Events

07.05.2019 MiB afterwork: Asuntosijoittaminen 

Oletko harkinnut asuntosijoittamista, mutta et tiedä mistä aloittaa? Löytyykö kiinnostusta, mutta ei tarvittavia työkaluja tai osaamista? Nyt sinulla on loistava tilaisuus oppia asuntosijoittamisen alkeet ja tehdä suunnitelmistasi totta!

Oma Säästöpankki järjestää yhdessä Suomen Asuntoneuvojan kanssa MiBiläisille asuntoillan, jossa pääset kuulemaan rahoitusmahdollisuuksista sekä asuntosijoittamisesta sijoitusmuotona. Tilaisuus tarjoaa konkreettisia vinkkejä ja työkaluja vaurastumisen ja asuntosijoittamisen aloittamiseen.

Ohjelmassa:

OmaSp mukana rakentamassa sijoitussalkkua – Tiia Matikkala, OmaSp
Asuntosijoittamisen pyhä kolminaisuus – Joonas Orava, Suomen Asuntoneuvoja
Kuinka löytää hyviä asuntosijoituskohteita? – Teemu Heikinheimo, Suomen Asuntoneuvoja

OmaSp on kasvava suomalainen pankki ja taseen loppusummalla mitattuna Suomen suurin säästöpankki. OmaSp palvelee ympäri Suomen 40 konttorissa ja digitaalisten palvelukanavien kautta yli 136 000 henkilö- ja yritysasiakasta noin 290 asiantuntijan voimin. Suomen Asuntoneuvoja auttaa suomalaisia vaurastumaan asuntosijoittamisen avulla ja tukee oman asuntosalkun kasvattamisessa. Suomen Asuntoneuvojan Joonas Orava on toinen ”osta, vuokraa, vaurastu” –asuntosijoituskirjan kirjoittajista.

Aika: Ti 07.05.2019 klo 16.30–18.30
Paikka: Ilmoitetaan Lyyti-kutsussa
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse tiistaina 30.04. klo 10.