Back to All Events

07.05.2019 MiB Afterwork: Oman näköinen ura haltuun

Haluatko tehdä jonkinlaisen uramuutoksen? Mietityttääkö töihin paluu, tai työpaikan tai jopa koko alan vaihto? Kivijalkana uramuutoksissa on itsetuntemus ja omien vahvuuksien ja intohimojen tunnistaminen. Illan aikana pääsemme konkreettisesti kiinni käytännön työkaluihin, joista lähdet liikkeelle! Saat uutta energiaa, käytännön välineitä ja positiivista luottamusta tulevaan. Jokaiselle on olemassa unelmatyö, se pitää vaan kaivaa sisältään. Lämpimästi tervetuloa tekemään matkaa yhdessä!

Illan vetää MiBiläinen, onnellisen työelämän rakentaja, ratkaisukeskeinen coach ja valmennusyritys Montevistan toimitusjohtaja Riikka Pajunen. Hänen missio on rakentaa onnellista työelämää meille kaikille ja hänellä on 15 vuoden kokemus: HR, rekrytointi ja valmennus (mm. Accenture, McKinsey&Company, Mercuri Urval ja HRM Partners). Riikka kirjoittaa kahta blogia: Hidasta elämää -sivustolle (Elämäntehtävää etsimässä) ja Montevistan Unelmatyössä -blogi.

Riikan uutuuskirja Omaa tehtävää etsimässä - löydä vahvuutesi ja intohimosi on uunituoreena ja signeerattuna myynnissä tapahtumassa hintaan 20 euroa, voit varata käteistä mukaan ja korttikin käy. Jos haluat tilata kymmeniä tai satoja kappaleita organisaatiollesi, juttele Riikan kanssa. Kirja sisältää 27 käytännön työkalua uramuutoksen tueksi ja sopii täydellisesti myös vastavalmistuneille, työelämään palaajille ja alanvaihtoa miettiville.

Aika: Ti 07.05.2019 klo 16.30–18
Paikka: Ilmoitetaan Lyyti-kutsussa
Hinta: Maksuton
Lapset: Tervetulleita!

Mukaan mahtuu 25 äitiä lapsineen, sekä 25 äitiä jotka saapuvat yksin.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse tiistaina 30.04. klo 10.