Back to All Events

7.5.2019 MiB extra: Ryhmätyönohjausta Tampereen mibiläisille

Kuinka omaa työtään voi kehittää? Miten kasvaa ammattilaisena oikeaan suuntaan? Entä kuinka yhdistää työ muuhun elämään? Työnohjaus on oman työn tutkimista, arviointia ja kehittämistä, joka tapahtuu koulutetun työnohjaajan avulla. Työnohjauksen keskiössä on työ, ja se on erityisesti työhön, työyhteisöön ja omaan työrooliin liittyvien kysymysten, kokemusten ja tunteiden yhdessä tulkitsemista ja jäsentämistä. Työnohjaus sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita oman työnsä kehittämisestä.

Työnohjaus on tavoitteellinen oppimisprosessi, joka rakentuu säännöllisistä ohjaustapaamisista. Työnohjaukseen valittujen tulee osallistua aktiivisesti ryhmän tapaamisiin. Ryhmät kokoontuvat yhdessä sovittavina ajankohtina loppuvuoden 2019 ajan noin 3–5 viikon välein.

Hae mukaan työnohjaukseen ilmoittautumalla 23.4. lähetetyn Lyyti-kutsun kautta 30.4. mennessä. Hakijoista muodostetaan kaksi noin 5 henkilön työnohjausryhmää, joiden ensimmäinen tapaaminen järjestetään yhteisesti tiistaina 7.5. klo 16.30–18.30. Hakijoille ilmoitetaan pääsystä ryhmään viimeistään torstaina 2.5.

Ryhmien työnohjaajina toimivat TAMKin työnohjaajakoulutuksessa opiskelevat Johanna Kalliomäki ja Hanna Viitanen. Koulutus vastaa Suomen Työnohjaajat Ry:n koulutussuosituksia ja laatukriteerejä.

Paikka: Crazy Town, Rautatienkatu 21 B, 5. kerros, Tampere
Hinta: Maksuton
Lapset: Tällä kertaa vietämme tapahtumaa aikuisten kesken

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse tiistaina 23.5. klo 10.